Rreth Nesh

Për gjatë 15 viteve, SIDNEJ ka prodhuar një gamë të gjerë të frutave dhe perimeve të konservuara, duke vazhduar traditën e Beratit, nje qytet ne pjesen jugore te Shqiperise, përfshirë së fundmi në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. .

Kompania është e vendosur në zemër të Beratit ne një mjedis të virgjër larg ndotjes dhe smogut, në një peizazh harmonik, ku përbërësit themelore te produkteve tona rriten në mesin e peisazhit natyror dhe gjithe ngjyra. Të gjitha materialet e freskëta janë trajtuar me metoda tradicionale, të përpunuara menjëherë pas mbledhjes dhe të paketuara duke përdorur makineri moderne, për të siguruar cilësinë autentike dhe unike..

Me Shume
[email protected]email
+355 69 20 95 883tel