White City Hotel

White City Hotel, i konceptuar me nje dizenjim modern, ploteson nevojat e cdo biznesmeni, duke mbajtur pozicionin e liderit ne hotelerine e qytetit . Ata qe udhetojne per biznes nuk duhet te kene asnje dyshim ne lidhje me vendin ku do te qendrojne ne Berat.

Hoteli yne, nen marken Sidnej , eshte i ri dhe i vetmi hotel me 4 yje ne qytet si dhe eshte zgjedhja e pakrahasueshme per biznesmenet nderkombetar dhe vendas . Pamja panoramike e Beratit si dhe kontakti i menjehershem me qytetin ju jep mundesine per nje shetitje . Ky pozicion I favorshem, ju ndihmon te shpenzoni me pak kohe ne trafik dhe te kaloni me shume ore duke shijuar qytetin. Nese gjendeni ne Berat per te vizituar qytetin, shijuar edhe prodhimet artizanale , të cilat kanë qënë pjesë substanciale e jetës së përditshme, dhe e mënyrës së jetesës, dhe kane qënë veprimtaria themelore jetësore e shumë brezave në shumë shekuj. Ju keni mundesine t'i vizitoni te gjitha keto ne nje kohe shume te shkruter pasi gjithcka gjendet vec pak hapa me larg.

 

 

E-mail: [email protected]