ProduktetUllinj dhe Vaj Ulliri
Ullinj te mbushur ne vaj ulliri

Perberesit: Ullinj, spec i kuq, ereza, vaj ulliri


Produktet: 185 g , 550 g ,580 gUlli te mbushur
Ullinj te mbushur ne sallamur

Perberesit: Ullinj, spec i kuq, kripe gjelle


Produktet: 450 g , 550 g , 580 gUlli te mbushur
Ullinj te jeshil me bertham

Perberesit:Ullinj , kripe gjelle, acid citrik


Produktet: 540 g, 650 g, 720 g Ulli te jeshil
Ullinj te zi me berthame

Perberesit:Ullinj, kripe, acid citrik
Produktet: 540, 650, 720 gUlli te zi

Vaj ulliri ekstra vergine

Perberesit: Vaj ulliri


Produktet: 0.5 l, 0.75 l, 1 lekstra vergine
Vaj ulliri ekstra

Perberesit: Vaj ulliri


Produktet: 1 lVaj ulliri
Vaj sallate

Perberesit: Vaj ulliri, vaj luledielli


Produktet: 0.5 l, 1 lVaj sallate