Rreth Nesh

TRADITA E SHTEPISE TUAJ!

Për gjatë 15 viteve, SIDNEJ ka prodhuar një gamë të gjerë të frutave dhe perimeve të konservuara, duke vazhduar traditën e Beratit, nje qytet ne pjesen jugore te Shqiperise, përfshirë së fundmi në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s.

Kompania është e vendosur në zemër të Beratit ne një mjedis të virgjër larg ndotjes dhe smogut, në një peizazh harmonik, ku përbërësit themelore te produkteve tona rriten në mesin e peisazhit natyror dhe gjithe ngjyra. Të gjitha materialet e freskëta janë trajtuar me metoda tradicionale, të përpunuara menjëherë pas mbledhjes dhe të paketuara duke përdorur makineri moderne, për të siguruar cilësinë autentike dhe unike. Për të plotësuar nevojat në rritje të tregut, kompania ka krijuar një strukturë krejt të re në mënyrë që të ofrojë më shumë produkte që reflektojnë traditën e kuzhinës shqiptare. Rreth 180 produkte: ullinj, domate të përpunuara, varietetet ekstra të virgjër vaj ulliri, ullinj te mbushur, kastravec, spece marinadë, sallatë të përzier, speca të mbushur me lakër, reçel, komposto të ndryshme tradicionale. Të gjitha produktet janë të shpërndarë aktualisht në dyqane dhe supermarketet më të mira në të gjithë Shqipërinë, dhe gjithashtu eksportohen në vendet evropiane dhe me tej. Falë stafit të kualifikuar, Sidnej është në një pozitë për të përmbushur të gjitha nevojat e konsumatorëve.